Zwembaden

Er kan het jaar rond gewerkt worden aan jouw nieuwe zwembad. Wil je dus in het voorjaar lekker kunnen zwemmen in eigen tuin, neem dan nu contact op om jouw wensen te bespreken. Dan wordt het heerlijk genieten in een zwembad van Pre-Toff: Door onze werkwijze is nagenoeg elke vorm mogelijk. Zelf je eigen zwembad ontwerpen is dat niet geweldig? We helpen je graag.

Je zwembad hoeft niet gewoon een vierkante bak water te zijn; Er zijn vele mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een zonneplateau of kinderbadje, hoektrappen of trappen over de volle breedte van het zwembad.Vormvrij: uw ontwerp als startpunt !

Er kan heel veel door onze unieke werkwijze. Een gewone vierkante bak zoals vroeger is dan ook niet meer nodig. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een zonneplateau / kinder gedeelte dat minder diep is. Ook een ligbank behoort tot de mogelijkheden. 

Trappen kunnen op deze manier ook een luxe uitstraling meegeven aan het bad. Naast een rechte inlooptrap kan deze ook over de volledige breedte worden gemaakt, maar ook een hoektrap of een ronde trap behoort tot de mogelijkheden.

En natuurlijk kunt u dit alles ook combineren om tot uw eigen unieke versie te komen. Zie de mogelijkheden op de foto’s en laat u inspireren. Maak een afspraak en kom langs met uw schets, dan gaan we er samen het ontwerp uitwerken tot uw nieuwe zwembad.Wat wordt er geleverd”

Onze zwembaden worden standaard geleverd met:
– Inspuiters
– Stofzuiger aansluiting
– LED-lampen, met vele kleuren opties
– Skimmer(s)
– Inlooptrap naar wens: recht of hoek
– Geleverd in een RAL-kleur naar keuze

Als optie kan ook geleverd worden:
– Lamellen-dek of zeil-dek
– In het bad: Ligbank
– In het bad: Zonneplateau
– Jetstream
– … en alle andere denkbare opties.

Alles natuurlijk in overleg met de klant om uw wensen tot leven te brengen. We kunnen de baden compleet leveren van het uitgraven tot aan het plaatsen van de randsteen.


Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!